Openingstijden: 

In verband met het COVID19-virus zijn wij (vanaf 1 juni 2020) gedeeltelijk open. 

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er slechts een beperkt aantal mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn. Neemt u dus voordat u op bezoek komt contact op met de molenaar wat betreft de mogelijkheden. 

De molen is op vrijwel elke dinsdag en zaterdag open gedurende het molenseizoen van 1 april tot 1 oktober. Op deze dagen zijn wij open van 9:00 - 17:00 uur.

Omdat de molen wordt gerund door een groep vrijwilligers kan het af en toe voorkomen dat de molen onverhoopt toch gesloten is. Als u van ver komt is het dus Verstandig om van te voren even contact op te nemen of te vragen of de molen open is op de gewenste dag.

Mocht u in de periode willen komen van 1 oktober tot 1 april neem dan altijd eerst contact op, het liefst via de mail, om er zeker van te zijn dat de molen open is op de door u gewenste bezoekdatum.

Groepsarragementen:

Neem contact op met onze molenaar om tot een datum te komen, dit zou een andere dag kunnen zijn dan onze normale open dagen.

Kopers van hout/meubels:

Het liefst zien we u op een dinsdag en of zaterdag (het gehele jaar door) omdat er dan vrijwilligers zijn die u kunnen helpen. Bent u echter genoodzaakt om op een andere dag te komen neem dan even contact op.

Contact:

Adres:
Bolwerksweg 6
7419AA Deventer

Bekijk de ligging van de molen op de kaart (klik hier)

telelefoon: +31 (0)570 61 50 40
e-mail:        info@bolwerksmolen.nl